За dermafill

Dermafill е световна естетична марка на компанията SBS-MED

За фирмата

SBS-MED (Science for Beauty and Safety) е френска фармацевтична компания, която проектира и разпространява медицински изделия. Нейната цел е чрез безопасни и иновативни продукти да подобри качеството на живот на хиляди пациенти.

Компанията е основана във Франция, но днес присъства в световен мащаб и предлага на пазара продуктите си в 34 страни в Европа, Азия, Африка, Америка и Океания.

Dermafill е продуктова линия дермални филъри, използвана за инжекционно лечение, с анти-ейдж ефект. Филърите Dermafill имат незабавен резултат, като коригират бръчките и фините линии по бърз, безопасен и неинвазивен начин,  запазвайки естествената хармония на лицето.

Продуктите от линията Dermafill се произвеждат в Швеция под максимално строг лабораторен контрол.

Наука в услуга на красотата и безопасността

Експертите на SBS-MED работят в тясно сътрудничество с медицински специалисти за създаване на надеждни, чисти и ефикасни продукти и процеси, в полза на здравето и самочувствието на пациента, поставяйки безопасността на първо място.

2010 г. SBS-MED разработва и патентова иновативната технология X-Lab. Благодарение на нея издига нивото на безопасност и сигурност на своите продукти на качествено ново ниво.